Activiteiten agenda: 

 Vaste terug komende activiteiten:

Speelochtend: buiten spelen en ont-moeten - Elke eerste woensdag van de maand.
(er is een appgroep met gelijkgestemde ouders om bijzonderheden over de speelochtenden te kunnen delen. Wil je hierbij? Stuur even een appje naar Janet op +31 6 20295091, zij voegt je dan toe. Ook voor oproepjes voor knutsel afspraakjes, gezamenlijke uitjes, etc.  Ons motto is: "heb je een idee, begin ermee!")

Borstvoedingcafe Breda - elke woensdag  10.00 - 11.30uur in de Kinderboekentuin op Speelhuislaan 80

Vaccinatievoorlichting Natuurlijk Consultatiebureau Breda 
Deze voorlichting is bedoeld voor (aanstaande) ouders die meer willen weten over het Rijksvaccinatieprogramma en vragen of twijfels over vaccinaties hebben. Zodat ze weloverwogen een keuze kunnen maken.
- Inloop vanaf 19:15, start om 19:30 uur. Locatie: Natuurlijk Consultatiebureau Hooghout 130 4817 EE Breda 
Graag aanmelden via jgzadministratie@careyn.nl


Ervaringen delen rondom vaccineren, avond georganiseerd door Homeopaat Anita der Kinderen
Er is veel te doen rondom het wel/niet of anders vaccineren dan het RIVM programma. Heeft u een andere keus gemaakt dan het RIVM programma Zou u eens in gesprek willen met mensen die dat ook hebben gedaan. Mocht u nog voor een keus staan en bent u geïnteresseerd in waarom andere ouders een andere keus dan het RIVM programma hebben gemaakt. Ook u bent van harte welkom.
Bij voldoende inschrijving (minimaal 8 pers.) kunt u met elkaar van gedachten te wisselen over de andere keus die u gemaakt heeft en ervaringen delen over wat de gevolgen zijn van die keus. 
Houd website & Facebook Natuurlijke Ouders Breda in de gaten voor actuele data, wij zullen deze delen.

Meer?
Bij behoefte aan contact met gelijk gestemden? Via de Natuurlijk Ouders Breda Community fb-groep kun je ideetjes delen, vragen stellen, ervaringen delen en oproepjes plaatsen. Wees welkom!