**Natuurlijke Ouders Breda is geen onderdeel van het Natuurlijke Consultatiebureau. Wij bieden enkel de informatie aan. Informatie over aanmelden vind je onder aan de pagina. Voor vragen over het Consultatiebureau of vaccinaties, bel naar de klantenservice van Jong JGZ: 088-1239926**

Het Natuurlijk Consultatiebureau Breda

Bij het Natuurlijk Consultatiebureau Breda kijken we vanuit een holistische visie naar je kind en gezin. Naast aandacht voor groei en ontwikkeling, zoals bij het reguliere consultatiebureau, geven we aanvullende informatie en adviezen over complementaire zorg*. Er is bijvoorbeeld aandacht voor (biologische) voeding, wasbare luiers, en natuurlijke / complementaire ondersteuning. We houden hierbij rekening met de manier waarop jij je kind wilt opvoeden. Samen kijken we hoe je balans vindt tussen de behoeften van je kind en die van jezelf.

Het Natuurlijk Consultatiebureau in beeld
Hieronder hebben we voor je in beeld gebracht wat je van ons kunt verwachten op het Natuurlijk Consultatiebureau (in aanvulling op het reguliere consultatiebureau). 

In het kort:

  • Voor gezinnen met een natuurlijke visie op gezondheid en opvoeden.
  • Alle zorg van het reguliere consultatiebureau plús aanvullende adviezen over betrouwbare complementaire zorg.
  • Voor gezinnen die wonen in de gemeente Breda.
  • Het Natuurlijk Consultatiebureau is gratis. 

 

Locatie
Hooghout 130
4817 EE Breda

Aanmelden

Woon je in Breda en wil je het Natuurlijk Consultatiebureau bezoeken? Meld je baby bij voorkeur aan in de kraamweek via jgz.bredanatuurlijkcb@jongjgz.nl (o.v.v. naam & geboortedatum kind en telefoonnummer).

https://www.jongjgz.nl/natuurlijk-consultatiebureau

 

*Wat is complementaire zorg?
Complementaire zorg betekent letterlijk 'aanvullende zorg'. Deze zorg komt dus niet in plaats van de reguliere zorg, maar voegt er iets aan toe om gezondheid en welzijn van kinderen en hun ouders te stimuleren. Complementaire zorg gaat uit van een holistische benadering waarbij gekeken wordt naar lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en sociale behoeften.

Wil je gebruik maken van complementaire zorg? We informeren je graag over de mogelijkheden en waar op te letten bij het maken van een keuze. Je beslist zelf voor welke zorgverlener je kiest.